sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Halpoja lentoja Yhdysvaltoihin

Ellie's 50's Diner, Delray Beach, FL, USA
Totta se on. Tein nopean testin kuultuani, että tammi-helmikuussa olisi tarjolla todella edullisia lentoja Floridaan. Lentoja saa nyt todella halvalla yhdellä koneenvaihdolla, mutta myös suoraan Helsingistä Miamiin ja takaisin. Finnairin suoria meno-paluulentoja löytyy nyt hintaan 500-650e eli todella halvalla. Jos jollain olisi intoa käväistä Floridassa, siihen olisi nyt erinomaisen hyvä tilaisuus: esimerkiksi 22.-29.1. välille viikon matkan suorat lennot Finnairilla saisi hintaan 511 euroa. Samaan hintaan saisi myös kahden viikon matkan välille 22.1.-5.2. Vaihtoehtoja on tietysti paljon muitakin, nämä olivat vain kaksi esimerkkiä. Kokeilin nyt lentohakuja vain hyvin nopeasti Ebookersin sivujen kautta, enkä katsonut lainkaan esimerkiksi Norwegianin sivuja, vaikka tiedän myös heiltä löytyvän edullisia lentoja Ft Lauderdaleen. Halvimmillaan matkan pystyy tekemään alle 500 eurolla!

Minulla on itselleni jo lentoliput valmiina ja paljon muuta en tälle matkalle mukaan tarvitsekaan. Poikani joutuu tällä kertaa jäämään kotivahdiksi ja kissanvahdiksi opiskelujensa vuoksi ja minä lähden matkaan yksin. Lähden kuluttamaan säästössä olevia käyttämättömiä lomia, mutta vielä tämänkin reissun jälkeen niitä jää niin paljon, että seuraavatkin reissut ovat jo alustavasti suunnitelmissa. Viime vuonna olin pois Suomesta yli puoli vuotta työni vuoksi. Tämä vuosi näyttää nyt siltä, että tulen niin ikään olemaan useita viikkoja tai ehkä jopa kuukausia pois Suomesta, mutta tällä kertaa lomalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ YHDYSVALTOIHIN MATKUSTAVILLE

Palataanpa aivan vuoden alkuun… Niin se vuosi vaihtui taas tälläkin kertaa Suomenlinnassa. Ja tämä vuosi alkoi sellaisella säällä, että minu...